Elektro Groeneweg Installatie

Elektro Groeneweg Installatie

Elektro Groeneweg Installatie B.V. is een bedrijf met als basis: “vertrouwen en transparantie” . Elektro Groeneweg is als ketenpartner en totaal installateur gespecialiseerd in het adviseren, ontwerpen, installeren en beheren van elektrotechnische installaties en elektronische beveiligingsystemen zoals inbraaksignalering, branddetectie en cameratoezicht.

Met een organisatie van circa 50 profesionals bieden wij een totaaloplossingen voor Utiliteit, Woningbouw, Gezondheidszorg, Industrie en Overheid die duurzaam, energiezuinig en optimaal in gebruik zijn. EG Securis is een onderdeel van Elektro Groeneweg, in deze business unit zijn de elektronische beveiligingsystemen ondergebracht. Op deze manier is het mogelijk om de beveiligingsmarkt met een helder profiel te benaderen.

We maken er onbewust elke dag gebruik van, je doet het licht aan, surft op het internet, het heeft de samenleving ingrijpend veranderd. Als de stroom uitvalt ontstaat er chaos. Wij verzorgen 24/7 365 dagen per jaar de continuïteit van de eerste levens behoefte en zijn daar goed in!
Specialismen: Renovatie, Utiliteitsbouw, Service en Onderhoud, LED verlichting, Noodverlichting, Intercom en videofoon systemen, Contractbeheer

Voor meer informatie bezoek onze website: Elektro Groeneweg