Ben van der Laan

Ben van der Laan

CFO

Ben is een “hands on” ondernemer met een ruime en brede ervaring op financieel gebied. Een team-player met een sportmentaliteit. Als geen ander weet hij mensen te mobiliseren, te motiveren en te inspireren om gezamenlijk ervoor te zorgen dat het maximaal haalbare gerealiseerd wordt. Hard en scherp op de inhoud met gevoel voor de mensen.

Ben is financieel geschoold en heeft meer dan 30 jaar ervaring opgedaan bij diverse bedrijven. Sommige bedrijven waren MKB georiënteerd anderen waren nationaal of internationaal gevestigde multinationals.

Specifieke aandachtsgebieden en ervaringen opgedaan bij strategie implementaties, acquisities nationaal/internationaal, ERP implementaties, integraties, consolidaties, start-up companies. Daarnaast was hij verantwoordelijk voor verbeterprojecten m.b.t. planning en controle cyclus, reporting lines, werkkapitaal, algehele financiële kwaliteit, efficiency, transparantie, training en educatie van medewerkers.

Inhoudelijk kennis en ervaring in alle facetten van de financiële organisatie. Uitgebreide project ervaring bij elektrotechnische en ICT bedrijven, dienstverlening, productverkopen en maintenance activiteiten.