Bart Bouwmeester

Bart Bouwmeester

CEO

Bart is een pragmatisch ondernemer in de technische B2B dienstverlening. Een creatieve denker die innovatie drijft tot duurzaam ondernemerschap.

Hij inspireert persoonlijke- en teamprestaties vanuit (gecontroleerd) vertrouwen en gericht op persoonlijke groei. Hij is persoonlijk geïnspireerd door de menselijke factor in het bereiken van resultaten.

Bart is zowel technisch als bedrijfseconomisch geschoold. Hij heeft zijn 25 jaar ervaring opgedaan binnen wereldwijd werkende technische ondernemingen, zowel beursgenoteerd als privaat. Hij heeft specifieke vaardigheden op het gebied van veiligheid, innovatie, portfoliomanagement, marketing, sales, HR, Service, project- en maintenancemanagement, riskmanagement, procesontwerp- en optimalisatie / Lean Six Sigma, automatisering / ERP, (re-)organisatie en veranderprocessen binnen (decentraal geleide) ondernemingsmodellen.
Bart heeft inhoudelijk kennis en ervaring in elektrotechniek, werktuigbouw en ICT in alle fases van projectontwikkeling, projectuitvoering tot aan onderhoud / beheer en exploitatie.