BBTAS vindt partner in Value Enhancement Partners

BBTAS vindt partner in Value Enhancement Partners

In het groeimodel van BBTAS spelen – naast autonome groei – acquisities een belangrijke rol. Om haar financiële positie en expertise te verstrerken heeft BBTAS overeenstemming met Value Enhancement Partners (VEPartners) bereikt. VEPartners zal de buy en built strategie  van BBTAS actief ondersteunen en participeren bij een volgende acquisitie.

Over VE Partners

Ondernemen is een constante uitdaging. Het levert kansen, risico’s en altijd vragen op. Er moeten voortdurend beslissingen genomen worden met onzekere uitkomsten. VE Partners versterken organisaties met kapitaal en expertise om een stabiele en kansrijke toekomst te realiseren.

Bij VE Partners zit ondernemerschap in het DNA. In 1999 begonnen een aantal consultants met hun eigen adviesbureau. In plaats van de gebruikelijke consultant fees te vragen koppelden ze hun expertise en energie rechtstreeks aan het welslagen van de ondernemingen waarvoor ze werkten door vergoedingen in aandelenbelangen te vertalen. Vanuit dit succes groeiden VE Partners vervolgens door naar de huidige fonds-structuur.

 

Voor meer informatie bezoek de website: VEPartners.com

0 Reacties

Laat een reactie achter