BBTAS vindt partner in Grant Thornton Corporate Finance

BBTAS vindt partner in Grant Thornton Corporate Finance

In het groeimodel van BBTAS spelen – naast autonome groei – acquisities een belangrijke rol. Om de juiste acquisitiekandidaten te vinden heeft BBTAS overeenstemming met Grant Thornton Corporate Finance bereikt. Grant Thornton zal op basis van de vastgestelde BBTAS strategie en een duidelijk zoekprofiel, dat de gewenste acquisitie kandidaten beschrijft, ondersteuning geven aan het vinden van de concrete kandidaten.

Over Grant Thornton

Grant Thornton in Nederland is lid van Grant Thornton International Ltd (GTIL), één van ’s werelds grootste netwerken van onafhankelijke accountants- en adviesorganisaties met ruim 40.000 professionals in meer dan 130 landen. Wereldwijd nemen we een zesde positie in.

Vanuit acht Nederlandse vestigingen ondersteunen ruim 400 professionals onze klanten met raad en daad op het gebied van accountancy, belastingen en (financiële) adviesvraagstukken. We leveren expertise van wereldformaat, op een manier die naadloos bij de unieke situatie van iedere klant aansluit. Wij werken vanuit een solide basis met een flexibele en resultaatgedreven mentaliteit.

Grant Thornton is als geen ander ingesteld op organisaties die in beweging zijn; of het nu in de corporate wereld, het publieke domein of het midden- en kleinbedrijf is. We gaan samen met de klant op zoek naar het beste advies. Daardoor kunnen we sneller, slimmer en pro-actiever inspelen op belangrijke ontwikkelingen in hun organisatie of markt. Zo vergroten we de bewegingsruimte, het verandervermogen en de groeikansen van onze klanten. Waardoor zij sterker staan in veranderende tijden.

0 Reacties

Laat een reactie achter