BBTAS vindt partner in H-ones B.V.

BBTAS vindt partner in H-ones B.V.

H-ONES: Parttime professionals in de techniek

Om bedrijven in de techniek een continu gezond toekomstperspectief te kunnen bieden, is doorlopende aanpassing en verandering van de organisatie noodzakelijk. Mensen zijn hierbij altijd de sleutel tot het succes. Naast onze standaard BBTAS dienstverlening hebben onze opdrachtgevers soms behoefte aan extra ondersteuning door professionals. Het kan hier om juridische, HR, marketing, communicatie, finance of technisch inhoudelijke professionals gaan. De professionals van H-ONES hebben hun langjarige hands-on ervaring opgedaan in (internationale) technische ondernemingen. Wij zijn blij H-ONES als eerste partner van BBTAS te mogen verwelkomen.

Voor meer informatie bezoek de website: H-ONES

0 Reacties

Laat een reactie achter